Ingenieuze oplossingen voor elke wens. Wij maken je droomkeuken

keukens

Waar standaard keukens vaste maten voor keukendeuren en keukenkasten hebben, is het bij een maatwerk keuken mogelijk alles zelf helemaal in te delen. Dit is ideaal om de beschikbare ruimte optimaal te benutten.

Door de ruime keuze in materiaalsoorten en kleuren is bijna alles mogelijk van greeploze, brede lades tot een verhoogd of juist verlaagd werkblad. Ingenieuze oplossingen voor elke wens. Zo maken wij jouw droomkeuken.

REVIEW

Onze keuken is volledig op maat gemaakt door Frank.

In het traject van idee/ontwerp naar realisatie zijn we van begin af aan bijgestaan door Frank en Jeroen. De deskundigheid van beide straalt er vanaf en dat is te zien aan het eindresultaat.

Voor ons was zijn vakmanschap reeds bekend en die reputatie heeft hij opnieuw zeer positief bewezen. Een resultaat om op trots op te zijn (en dat zijn we!!)

Fam. Doornhof

REVIEW

We zijn heel tevreden over de samenwerking; van het begin tot het eind. De keuken is helemaal geworden zoals we voor ogen hadden.

Fam. Bussemaker

REVIEW

We zijn ontzettend blij met de prachtige, massief eiken eetbar die Frank voor ons heeft gemaakt, echt een eye-catcher in de keuken.

Frank is duidelijk een uitstekende vakman die goed luistert naar je wensen, met je meedenkt, adviseert en ook nog eens zeer vriendelijk en betrouwbaar is.

Inmiddels hebben we meerdere meubels door hem laten maken en allemaal naar grote tevredenheid!

Fam. Aalderen