WIJ WERKEN MET EEN VAST TEAM
SPECIALISTEN, ZO KUNNEN WE SNEL
SCHAKELEN

WERKWIJZE

Witteveen meubel & interieurbouw verzorgt het hele proces van (her)inrichting, van het ontwerp tot en met realisatie. Als je bij ons aanklopt, of je nu een particuliere of zakelijke klant bent, krijgt je een degelijk advies op maat.

Witteveen meubel & interieurbouw werkt met een vast team specialisten, zo kunnen we snel schakelen. Van het eerste gesprek, tot 3D ontwerp, projectbegeleiding, productie en montage, zorgen wij ervoor dat alles soepel verloopt.

Inventarisatie & advies

Maak geheel vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden door te spreken. Na een persoonlijk bezoek, eventueel direct met de ontwerper erbij, worden de wensen, idee├źn en eventueel het budget doorgesproken. Wij informeren je over de mogelijkheden en geven je advies. Aan de hand van het gesprek zal er een ontwerp en een vrijblijvende offerte worden gemaakt.

Concept & design

Na feedback en afstemming vertalen wij het geheel naar een 3D-visual. Het definitieve ontwerp werken wij technisch uit en je ontvangt de definitieve offerte en een projectplanning.

Heb je al een design? Geen probleem. We kunnen deze technisch voor je uitwerken.

Projectbegeleiding & productie

Frank Witteveen draagt zorg over het gehele project en is het aanspreekpunt. Hij stuurt alle partijen aan tijdens de uitvoering en zorgt ervoor dat je op de hoogte bent van de projectstatus.

In de werkplaats in Wijk bij Duurstede worden alle interieuronderdelen met zorg en precisie geproduceerd. Gedurende dit proces bent je van harte welkom om de voortgang te bekijken.

Realisatie & nazorg

Ons team plaatst het interieur en zorgt voor een perfecte afwerking op locatie. Bij de oplevering kijken we samen of alles klopt. Is alles zoals afgesproken?

En mocht er achteraf toch nog iets niet helemaal goed zijn, dan komen wij altijd kosteloos nog een keer terug om het op te lossen.