EEN ONDERSCHEIDENDE EN
HOOGWAARDIGE INRICHTING

winkelinrichting

Witteveen meubel & interieurbouw verzorgt voor o.a. slagerijen, horecagelegenheden, praktijkruimtes en kantoren een onderscheidende en hoogwaardige inrichting. Onze retail designers zorgen voor een sterk ontwerp en onze bouwers realiseren dit tot in de details. Door decennia ervaring in de retailbouw weten wij wat werkt. Bij ons ben je aan het juiste adres voor een succesvol winkel- of bedrijfsconcept.

Een winkelinterieur op maat is de ideale oplossing voor het optimaal weergeven van je producten of diensten. Stilstaan bij een optimale routing en een ergonomische werkomgeving is bijvoorbeeld ook van belang.

We kijken samen naar de ideale indeling en de juiste stijl afwerking zodat het perfect past bij je (huis)stijl en positionering. Wat je ook zoekt een winkel display, een balie, een counter, een wanddisplay of een mooie etalage. Wij denken graag met je mee.

REVIEW

Witteveen bouwde in 2015 al, onze eerste MAMS locatie in Arnhem en sinds die tijd, zijn er 3 locaties bij gekomen, een uitbreiding van de locatie in Arnhem, een mobile koffie kar en staat MAMS nieuwe locatie nr 5 al in de planning. Frank Witteveen is al meer dan 7 jaar een vaste en betrouwbare partner voor al onze interieurbouw werkzaamheden.  Reageert altijd snel, is flexibel, het klinkt bijna ouderwets, maar afspraak is afspraak en uiteindelijk wordt er keer op keer kwaliteit geleverd.

Wim van der Poel, Mams Coffee BV

REVIEW

Frank heeft onze hele winkel naar volle tevredenheid ingericht. 

 

Coffee Fellows

REVIEW

Wij zijn ontzettend tevreden over de samenwerking met Frank. Hij heeft de complete winkelinrichting van de slagerij verzorgd.  Een harde werker met veel vakkennis. De afwerking piekfijn, kortom een aanrader.

Bernadet